Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 RON

Categorii

Livrare si plata

Cum primesc produsele?

La alegere, prin una dintre urmatoarele modalitati de livrare: 

  1. Posta Romana- livrare in tara. Tariful de livrare colete prin Posta Romana este de 11 lei. Timpul mediu de livrare a coletelor este de 3- 5 zile lucratoare.

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 200 lei, transportul cu Posta Romana va fi gratuit!

  1. Firma de curierat- livrare in tara. Tariful de livrare colete prin firma de curierat subcontractata este de 20 lei. Timpul mediu de livrare al comenzii este de 24- 48 de ore.

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 250 lei, transportul prin firma de curierat va fi gratuit! 

  1. Livrare personala- doar pentru Bucuresti! Livrarea personala a comenzii dvs in Bucuresti este complet gratuitaTimpul mediu de livrare al comenzii este de 24- 48 de ore (zile lucratoare).

Important: Toate comenzile plasate pe www.e-chilipir.ro vor fi confirmate telefonic in prealabil. Comanda va fi livrata doar in urma confirmarii telefonice a acesteia!


Cum platesc?

La alegere, prin una dintre urmatoarele modalitati:

  1. Plata la ramburs- in cazul in care optati pentru livrarea prin Posta Romana. Plata pe care o efectuati acopera pretul produselor comandate si tariful de livrare practicat de Posta Romana.

  2. Plata la livrare- in cazul in care optati pentru livrarea prin curier. Plata pe care o efectuati acopera pretul produselor comandate si tariful de livrare practicat de firma de curierat subcontractata.

  3. Transfer bancar/ Internet banking- in acest caz, plata se face in avans, dupa datele din factura proforma generate de e-chilipir.ro in baza comenzii dvs iar aceasta va fi data spre livrare in maxim 24 ore dupa confirmarea platii (zile lucratoare: luni- vineri).