Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 RON

Categorii

Politica de discount

Credem ca a face cumparaturi online inseamna mai mult decat a achizitiona pur si simplu un produs. Vrem sa il transformam intr-o  experienta placuta, facila, memorabila. Astfel ca punem pret pe serviciile cu care va oferim acel produs si incercam, pe cat posibil si dezirabil, sa oferim servicii prompte si de calitate dar sa si sa va rasplatim increderea acordarea si fidelitatea pentru produsele e-chilipir.

 

In prezent si separat de articolele cu discount pe care le gasiti regulat in sectiunile OFERTE SPECIALE si LICHIDARI DE STOC, practicam urmatoarea politica de discounturi:

  • Pentru cumparaturi (una sau mai multe comenzi) cu o valoare cumulata care depaseste 300 lei/ luna, veti primi din partea e-chilipir.ro un cadou. La atingerea acestui prag valoric, in cadrul conversatiei telefonice de confirmare comanda, va vor fi prezentate optiunile de cadou din luna respectiva, din care puteti alege dupa bunul plac, cadoul preferat!
  • Pentru comenzi cu valoare mai mare de 150 lei, va livram produsele personal, in zonele de proximitate de Bucuresti, in mod gratuit!
  • Pentru comenzi cu valoare mai mare de 200 lei, transportul cu Posta Romana va fi gratuit!
  • Pentru comenzi cu valoare mai mare de 250 lei, transportul prin firma de curierat va fi gratuit!