Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 RON

Categorii

Prelucrarea datelor cu caracter personal

E-chilipir.ro este proprietatea si denumirea comerciala a magazinului online detinut de catre S.C. MACIRO IMPEX S.R.L cu sediul social in Bucuresti, Soseaua Colentina nr. 434, sector 2, identificata prin numar de ordine in Registrul Comertului: J40/13764/1992, cod unic de inregistrare fiscala RO 27928.

 

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 cu modificarile ulterioare, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, e-chilipir.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele dumneavoastra personale pe care ni le furnizati.

 

Scopul colectarii datelor dumneavoastra personale este strict de a putea derula cu succes activitatile comerciale, prin urmatoarele actiuni:

  • informarea utilizatorilor/ clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe e-chilipir.ro;
  • confirmarea comenzilor si informarea utilizatorilor/clientilor privind statusul comenzilor acestora;
  • livrarea comenzii clientilor/ consumatorilor la adresele declarate ca adrese de livrare;
  • evaluarea produselor si serviciilor e-chilipir.ro oferite;
  • monitorizarea vanzarilor in scopuri interne (pentru analiza si imbunatatirea strategiei comerciale si a serviciilor conexe oferite de catre e-chilipir.ro).

 

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a e-chilipir.ro, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre e- chilipir.ro pentru desfasurarea activitatii comerciale.  

 

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va exprima lipsa acordului prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora, prin email trimis pe adresa: magazin@e-chilipir.ro  sau prin notificare scrisa trimisa prin posta cu confirmare de primire, pe adresa sediului social Maciro Impex SRL din Sos. Colentina nr. 434, Parter, Sector 2, Bucuresti. Informatiile pe care ni le transmiteti vor fi utilizate strict in scopul comercial pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si pentru a preveni incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali. 

 

Totodata, in baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa Maciro Impex SRL din Sos. Colentina nr. 434, Parter, Sector 2, Bucuresti, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
- solicitarea confirmarii faptului ca datele dvs personale sunt sau nu prelucrate;

- sa interviti asupra datelor transmise in scopul  odificarii/ actualizarii acestora;

- sa va exprimati refuzul pentru prelucrarea datelor dvs personale pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara;

- sa solicitati stergerea datelor dvs personale, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

 

Site-ul e-chilipir.ro va ofera posibilitatea informarii asupra campaniilor promotionale practicate, a concursurilor respectiv a tuturor noutatilor aduse, doar prin abonarea la newsletter. E-chilipir.ro nu promoveaza SPAM-ul. Newsletter-ul va fi transmis periodic doar acelor utilizatori/ clienti care au solicitat primirea acestuia prin abonare. Utilizatorii/ clientii abonati la newsletter pot renunta oricand la optiunea lor initiala, prin dezabonare pe site sau prin email trimis catre magazin@e-chilipir.ro.
 

De asemenea, e-chilipir.ro poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, de tipul firmelor de curierat, furnizori de servicii de plata/ bancare,  asiguratori, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare. Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi puse la dispozitia Parchetului, Politiei, Instantelor judecatoresti si a altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

Conform deciziei nr. 200/ 14 decembrie 2015 nu mai este necesara inregistrarea efectiva a operatorului economic e-chilipir.ro in registrul ANSPDCP, ceea ce nu exonereaza operatorul de aplicarea prevederilor legii nr. 677/2001 cu modificarile ulterioare: http://www.dataprotection.ro/?page=Cazuri_depunere_notificari